צמחונות כדרך חיים

צמחונות כדרך חיים
כאשר אנו מכינים אוכל לאנשים שאנו אוהבים - אל נשכח את התבלינים העסיסיים שחייבים להשתלב בכל מתכון, התבלינים שבשפת היום-יום נקראים: אכפתיות, תשומת לב ואהבה.

יום שלישי, 19 באוקטובר 2010

מפגש לאוכלי האוכל החי שהתקיים בביתי ביום שלישי


 אני שמחה מאוד להודיע שאמש הוכתר המפגש הראשון של קוראי הבלוג בהצלחה!
הגיעו קוראים, אנשים טובים, שכולם טבעוניים וחלקם גם מעדיף מזון חי והביאו מטעמים ערבים לחיך! הערב היה מרגש, שמח, מגוון ועשיר בלבבות פתוחים.
אז תודה לכולם על ההשתתפות, תודה לערוץ 10 שצילם את האירוע וישדר אותו בקרוב. כמובן שאודיע על התאריך המדויק.
להתראות במפגש הבא, ועד אז עבודה רבה לפנינו ליצור ולפרסם עוד ועוד מתכונים טהורים, חפים מכל סבל ומלאים בטוב.
להלן תמונות שצילמו הצלמים חדוה שפרעם ודני וולפשטיין:
פטריות ממולאות של דני וולפשטיין
חומוס חי של אופיר מנדולה

סושי מפולפה שקדים של איילת אופר ושליו שמעוני

פטה גרעינים של זוהר מחוות האיסיים

גבינה מפולפה שקדים של הלה אשחר



פיתות מזרעי פשתן של אופיר מנדולה

סלט סלק וגזר של הלה אשחר

סלט אצות של חדוה שפרעם


פטה גרעינים וגזר

השולחן הערוך

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה